Romantic off-shoulder blouse

 
// Boyfriend jeans H&M // Blouse Miranda Kerr for H&M // Sneakers Topshop // Bracelet MBMJ //
 
Rotade fram den här romantiska off-shoulder blusen längst inne i garderoben. Jag hade helt glömt bort att jag ens ägde den! Så eftersom väder tillät det (fram tills det började hagla...) så kände jag att jag behövde ta ut godbiten i solen. Luftig och tunn vilket är så skönt när solen ligger på men det blev lite kallt när det började mulna på sig måste jag medge. Nästa gång vill jag matcha den med kjol och klackar!
 
Vi passade också på att filma lite med den här outfiten för en eventuell outfitvideo. Har inte sett filmerna än så vet inte hur de blev, men om de blev visningsbara, skulle ni vilja se en till outfitvideo då? ♥
2
New

Linen shirt

 
Hur snygg skjorta? I linne dessutom, så härligt material! Särskilt när värmen börja krypa sig på. Enkel att matcha och perfekt för en casual look. Ni hittar den på Gina Tricot, men verkar ta slut i en rasande fart! 
 
Love,

Social media

 
Godmorgon! Om jag kunde spara det här ögonblicket just nu i ett album som man kan öppna och känna och vara i just det här ögonblicket igen, så hade jag gjort det. Det är ett sånt där ögonblick där man önskar att man kunde trycka paus och bara få stanna i just det ögonblicket. Jag ligger i en stor säng under fönstret, solen skiner och himlen är blå. Lyssnar på Håkan Hellström och ligger inklädd i linnebyxor och luftig skjorta. Och allting känns så bra. Här skulle jag kunna stanna hela dagen. Det är bara min älskling som fattas just nu i det här ögonblicket.
 
Jag tänkte i alla fall börja dagen med att påminna er om att jag finns i princip på alla sociala medier om ni skulle vilja följa mig! Nu har jag också gjort en facebooksida för bloggen som ni gärna får följa. Klicka HÄR så kommer ni dit. Annars kan ni klicka HÄR för att följa mig på Instagram och HÄR för att följa mig på Twitter. Där får ni massa annat smarrigt som inte kommer upp på bloggen alla gånger.
 
Nu ska jag skynda mig att fixa mig innan jag åker in till stan. Man måste ju passa på när det är så fantastiskt väder ute! 
 
Talk soon,