The Avangers.

Måste bara säga att det är en av dom bäst filmerna jag har sett, efter sagan om ringen såklart. Iron Man, asså, så grym. Filmtönt.

Iallafall, ska plugga, som vanligt. Nästa vecka är helvetes-veckan. Men det ska nog gå bra. Jag överlevde ju min muntliga historia redovisning idag som jag och malin jobbade på igår från 1-8, oavbrutet. Nu är det gjort. Vi pratade drygt en halvtimme fast vi egentligen skulle prata 15 min. Anyway, Marcus har vart här en snabbis innan hans musik. Nu gick han :(

Juste, är ju ledig torsdag-söndag, vilket är så förbannat skönt och jag åker till värmland till min lilla morfar. Super skönt att komma iväg, kommer sakna Marcus och malin.

Nu ska jag plugga, men det kanske jag har sagt? haha, senila jävel :)

Ha det bra! ♥

Hej o hå.

Har världens mens värk, för er som vill veta, men jag har kämpat mig igenom dagen som har vart lite halv tuff faktiskt. Efter skolan följde Marcus med mig hem och vi pluggade sten hårt, han jobbade matte medan jag skrev på min samhällsuppgift, och nu är jag typ klar, wihoo! Har bara en punkt var, men det är chillpill, har typ en vecka på mig att skriva sen så det ska jag nog hinna! Ska nog ta fram kemi boken och plugga lite inför det feta provet som väntar v. 21. Avgå kemi. Men men, det är bara att göra. Imorgon så ska Marcus sova här och min bror kommer även hit, härligt. På lördag ska jag rida och sedan på maskerad. Sen på söndag blir det nog en riktig plugg dag.

Hoppas att min mensvärk är över tills imorgon för då ska jag vara hutrig och springa cooper test...

Ha det så bra! :D

Strålande sol!

Hej hopp på er som fortfarande läser denna övergivna blogg! :) Lite dött har det vart här ett tag nu, men jag tänkte kanske börja blogga lite smått igen. Kommer ju in i små perioder då jag verkligen inte orkar eller har lust att blogga, och ibland kommer jag in i perioder då jag vill plugga. Nu är jag inne i en bra period.

Har väl egentligen inte hänt så mycket under tiden då jag inte har bloggat. Har träffat pojkvännen och vänner, och till mesta dels pluggat. Har börjat springa typ varje dag och ska dra ut på en liten power-walk efter skolan hade jag tänkt, om jag hinner det vill säga.

Sitter helt flone i datasalen och skriver på min samhällsuppgift och väntar på att Malin ska palla sig hit. Slutar halv 5. Har väldigt mycket plugg.

Har också fått lite coola ny-gamla kläder från min gamel faster, därbland en neon gul kavaj som jag bara längtar efter att få bära. Ska sälja lite kläder som jag inte vill ha kvar till en second hand butik och tjäna lite stålar och sedan ska jag kanske sy om någonting eller något, vi får se helt enkelt! Bara jag får tid så ska jag göra det!

Sedan i helgen så ska jag först fira min storebror på fredag, kanske gå på maskerad på lördag och sedan plugga den tid som blir över.

Juste, ikväll ska jag rida också. Det var ett bra tag sen så det ska bli riktigt kul! :D

Puss och kram!