Hammockin'

 
Här får ni några bilder från när jag och Marcus besökte en så fin strand vid ett femstjärnigt hotell. Tanken var egentligen att vi skulle hyra cyklar för att cykla ner till Tigakistranden men påvägen så hittade vi det här guldkornet och stannade egentligen bara för att knäppa lite bilder och sedan cykla vidare. Men när vi såg att det inte alls var mycket folk där så hyrde vi en solsäng och stannade där vilket var ett så bra val. Vi hade stranden nästan för oss själva, vi blev serverade vatten och det var långgrunt med härlig sandstrand. Bortom det klara turkosa havet såg man Turkiet, så nära men ändå så långt bort. Det kändes nästan overkligt och jag kunde inte förstå att vi verkligen var där. Som fångade i ett vykort. Vi hade det så otroligt mysigt ♥
1

Midiskirt

 
 
// Top Ginatricot // Skirt NLY Design // Shoes NLY Shoes // Purse H&M //
 
En outfit från Kos innan vi skulle ut och äta middag. Jag verkligen älskade den här outfiten och trivdes så bra i den! Jag gillar hur jag kan matcha kjolen på hur många olika sätt som helst- till en söt topp och klackar eller med skinnjacka och sneakers. En solklar favorit bland mina kjolar måste jag säga. Dessutom måste jag passa på att tipsa om dessa toppar från Ginatricot. Så sköna och snygga och dessutom kostar de 70 kronor. Världens bästa kap om ni frågar mig!
 
Hope you guys liked it!
2

Webshop favorites

 
// 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR //
 
Här får ni mina senaste webbshopsfavoriter (säger man så?)! Jag fullkomligen älskar allting och vill helst klicka hem varenda en av sakerna, helst nu, på en gång. De hade verkligen passat ypperligt in i garderoben. Hoppas ni gillar det as much as I do!