Lilla Rosenknoppen

Ja, vad ska jag säga. Red lilla Knoppen idag, gick kanon. Finaste lilla ponnyn ♥

Kom hem för dryga 20 minuter sen. Sitter fortfarande svettig, dock i mjukiskläder och inte ridkläder, men jag är alldeles för trött för att gå upp och duscha. Det får bli senare. Nu ska jag fortsätta på min historia uppgift så att den blir klar snart. Sen ska jag väl skype:a lite med da bojfriend, förhoppningsvis kommer han förbi en sväng sen, och om jag har ännu mer tur så sover han här.

Det var väl det. Har bara den här jäkla historiauppgiften att göra klart och sen har jag iprincip ingenting den här veckan. Ska troligtvis träffa anna på onsdag och sedan torsdag-söndag/måndag så åker jag ut till ramsö. Kan ju inte bli så mycket bättre!

It´s friday!

Hej på er mina små rumpor. Jag är så förbaskat trött ni anar inte! Ska iallafall sätta igång med att skriva klart min historia uppgift. Imorgon så har jag och Marcus vart tillsammans i tre månader, iih, min prins.

Skolan rullade på kanon fint. Fick veta att jag fick C på mitt kemi prov och att jag fick endast 3 fel på matteprovet, så jag vart mycket glad. Ja vad mer..? Aja, det är bara att börja på min fantastiskt roliga historia uppgift! Nästa vecka kommer bli så härlig. Har endast en engelska redovisning och på torsdag sover Marcus här och sedan åker vi ut till ramsö för att fira påsk, så underbart det kommer bli!


Asså på riktigt, sötaste ungen i världen jag bara dör. så bäst!

Okej, nu kör vi igen då!

Jag hade tänkt mig att jag skulle börja blogga lite smått igen, uppdatera då jag har tid och lust osv!

Iallafall, v. 12 och v. 13 har vart rena helvetes veckor. Prov, inlämningar hit o dit. Känns som att jag inte har hunnit med att träffa vänner för 5 öre, aja det blir nog lite lugnare v. 14 och 15.

Egentligen har ni inte missat så mycket, ni läsare som fortfarande har hängt kvar ;) Jag har ridit, pluggat, vart med min fantastiska pojkvän, gått mycket på bio, mycket film mys hemma, hängt med malin, pluggat lite mer och ytterst lite shopping.

Idag slutade jag iallafall 11.15. Hade matteprov som gick rätt super dåligt. Hade lite tyska, helt ärligt, dom mest ovärda lektionerna i veckan. Jag verkligen ogillar dessa tyska lektioner och det ska bli så skönt att jag bara ska läsa det ettan ut. aja, det lektionen gick iallafall så långsamt. Jag och marcus gick hem till mig, kollade på ett big brother avsnitt. Sedan gick vi till skogås och köpte kebab. Gick hem, åt, kollade på ännu ett BB avsnitt. Duschade och gick o la oss, helt slutkörda efter dom här två sk. helvetesveckorna.

Aja det var väl lite kort sammanfattat och så! Ha det gött! :D