INSTALATELY

// 1. Två favoritsaker på måndagmorgon- klackar och té. // 2. Morgonfika på Espresso House med min kompis. // 3. Burgundy kiss! //
 
// 4. Sneak Peak på outfit. // 5.  Underhållning på pendeln påväg in till stan. // 6. Outfit! //
 
// 7. Gangsta' // 8. Jag på style.com! // 9. Favvo-låten //

Veckans hem- Banérgatan 37

Bilder: HÄR 
 
Så vacker lägenhet! Precis i min smak om man tittar på arkitekturen. Solklara favoriter med lägenheten är de romantiska valven, golven, kök och badrum i marmor och stolarna i dining room är helt fantastiska! Dock skulle jag byta ut antika dekorationer mot tenn och gröna växter.  Och gärna en stor mönstrad matta i vardagsrummet- gärna en Carrington Area Rug i grått.

Omvandla dyrt till budget

expensive
 
 
budget
 
Dyra märkeskläder? Jag är nog inte ensam om att sukta efter dem. Men oftast räcker inte budgeten till, min gör i alla fall inte det. Många känner nog igen sig i det här, eller hur? Jag försöker alltid hitta billigare alternativ som är minst lika snygga men som min budget tillåter. Här har ni en "expensive" outfit och en precis likadan fast ett budget alternativ. Egentligen är det inte alls en så stor skillnad förutom priserna. Det gäller att hitta de små guldkornen och handla så att inte ens ekonomi blir lidande. Shoppa smart helt enkelt!