Bloggpaus

Ja jag har tröttnat på att blogga, som ni kanske har förstått. Så jag tar en bloggpaus, det känns som att jag inte behöver press på mig att blogga då om jag har sagt att jag tar en bloggpaus. Vi hörs nät jag vill börja blogga igen!

1

KM dressyr 2011

Hej på er! Idag har det vart en lååång dag i stallet. Kom dit kvart i tio och sen tränade jag och några till lucia. Efter så red jag ponnyn Betsy, jätte gullig och det gick bra för att vara första gången, mycket energi hade hon!

Sen så var det dags för KM. Framridningen kändes kanon och när jag red fram så säger mamma att HG och malle hade kommit för att kolla, vilket jag inte visste så jag vart först fett förvånad, sen blev jag skit glad och as taggad. Fett fina kompisar man har, visst? :D

Inne på banan fick det jätte bra och jag är så stolt över Cindy! Hon fick bara ett tok spratt men allt annat gick kanon. Lite springig vart hon stundtals. Landade på 64% och det ledde till 3a plats och sen var det ärovarv! Är så himla stolt över världens bästa Cindy!

1

Drunknar i plugg

Hej på er. Ska sätta mig och skriva en diktanalys och sen ska jag lägga mig och kolla på sagan om ringen. Fan vad härligt.

Imorgon ska jag rida vnlig lektion och hoppas på Cindy eller Rosenknoppen! Sedan ska jag tävla KM final på Cindy. Antar att hon kommer vara riktigt fjollig men vi får se det som en träning! Sen ska jag på bio, men vet inte vilken film det blir än.

Juste, skoldagen gick hyfsat. Idrott första lektionen. Styrke träning, och mina ben är heeelt döda. Kan knappt gå i trappor, haha. Sedan matteprov som gick piss, och jag har nog aldrig gjort ett så svårt prov. Efter det hade vi kemi. Jag kan bara beskriva kemilektionerna med ett ord, kaos. Asså typ ingen lyssnar, det är som ett dagis och läraren är skit dålig, jag fattar verkligen ingenting.. aja, man skrattar ju iallafall väldigt mycket på kemilektionerna.