Trend by Emma


Sneak peak från dagens lilla fotografering. Kolla in nya bloggen för mer bilder på dagens outfit!
 
Jag har bestämt mig, nästan. Jag börjar blogga på min nya blogg www.trendbyemma.blogg.se där jag kan satsa fullt ut på mode. Hoppas verkligen ni hänger med dit och kommenterar. Det känns som en ny start. Jag önskar bara att jag kunde flytta över mina "mode" inlägg till den bloggen. Men det är som det är. Men nu bloggar jag där så kolla in nu så ska ni få massor med update! :D

BESLUTSÅNGEST!

Jag har största beslutsångesten. Tycker ni läsare att jag ska blogga vidare på den här bloggen men inrikting mode eller ska jag starta upp min blogg www.trendbyemma.blogg.se och satsa på en riktig modeblogg där? Skulle ni följt med och läst den bloggen då eller hade ni slutat läsa min blogg? Vad tycker ni? Snälla behöver hjälp fort fort fort! För jag har en riktigt härlig outfit som jag vill dela med mig av men jag vet inte vilken av bloggarna jag ska lägga upp den på så snälla bomba med kommentarer fort som tusan!
1

30:e Augusti


Godmorgon på er! Idag börjar skolan vid 8.30 så det är bara att sätta igång och göra sig redo. Psykologi står först på schemat så dagen börjar nog ändå rätt bra. Tror att ni får dagens outfit efter skolan då jag slipper stressa och då hinner jag redigera bilderna i lugn och ro.
 
Hm, ja vad ska jag mer skriva om dagen. Ska nog klippa sönder en klänning, fast det får vi se hur det blir med det. Skulle vilja shoppa, men har inte ett ända öre i fickan, så det får vänta. Som sagt, dagens outfit kommer senare och jag ska även försöka ta mig tid att fotografera något nytt som jag har hängandes i garderoben som ni bara inte har sett ännu!