Magazines on a plain white wall

Jag blev så otroligt less på att ha en helt tom, vit vägg i rummet. Utan tavlor, fönster eller någonting. Så satte upp några galjar på väggen och hängde en tidning på varje galje. Tycker det är sjukt läckert och nu ser väggen inte alls lika dyster ut längre. Dessutom kan man ju hänga upp vad man vill på galjen, det behöver ju inte vara tidningar. Att kunna variera är alltid roligt!
Vad tycker ni? Själv är jag super nöjd!
1

Livin' in my socks

Som ni har märkt har det vart en aningens glest mellan blogginläggen den senaste veckan. Mitt humör har pendlat upp och ner likt en berg- och dalbana. Det har vart sjukt frustrerande att inte riktigt veta hur man mår. Men gott folk, alla svackor har sina slut och nu äntligen börjar jag hitta tillbaka till någon slags motivation till livet. Skönt!
 
Och vet ni vad som hände i morse? Jag tog äntligen mig själv i kragen och åkte till gymmet för ett riktigt svettigt pass. Körde igenom hela överkroppen, det vill säga biceps, triceps, bröst och axlar. Och det känns så skönt nu efteråt, alltså faktiskt. Om jag får säga det är jag riktigt nöjd över mig själv. Så imorgon när lönen kommer så blir det att på en gång åka och förnya mitt gymkort.
Nu sitter jag här i köket i mina underbara sockor från Gotlandsstrump fabrik som ni också kan köpa från Ågestas Ridsportbutik. De här är knähöga och är gjorda på mohairget men det finns också kortare modeller på både mohairget och ull från gotlandsfår. Helt underbara!
Vad annars händer i mitt liv idag? Jo tack, 13.20 ska jag till en läkare som ska kolla på mina halsmandlar och så ska vi se om de ska tas bort eller inte. Om jag ska erkänna så är jag lite nervös, fast samtidigt vill jag ju inte ha dem i min hals längre... Direkt efter det åker jag till jobbet och efter det så rider jag precis som vanligt.
 
Ha en fin måndag och ta hand om varandra. Xx

Padded Leather Jacket

Simple
 
Hur snygg är inte den här vadderade skinnjackan från H&M? Jag tycker den är urläcker och dessutom är den varmare nu till vintern än en vanlig skinnjacka. Skulle satsa på att matcha den enkelt tillsammans med en stickad polo, blåa stuprörs, ett par härliga Timberlands och en lite mindre väska.