It´s friday!

 
Hej rumpnissar! UNDERBAR dag, tycker ni inte?! Idag är jag verkligen mycket livsglad, varför vet jag inte. Marcus sov här inatt och jag sov som en prinsessa. Vi gick upp vid nio tiden och sedan åt vi frukost och hade en sådär mysmorgon där man slipper stressa. Nu är jag ensam och har suttit för mig själv och spelat Deer Hunter. Börjar inte först än 13.20 så det är ett tag kvar. Varför jag inte spelar nu är för att min energi tog slup på spelet, buhu. 
 
Slutar vid 4 tiden och efter ska jag kanske gymma med min kompis. Annars går jag hem och vid 7 tiden åker jag KOMMUNALT till Marcus. Alltså jag har inte åkt kommunalt till honom sedan jag fik körkort, för typ ett halv år sedan. Ska ta med datorn så jag kan spela på bussen, hihi jag har blivit en spel nörd. Jag och min älskling ska nog inte göra något speciellt ikväll. Eller ah, alla våra kvällar är faktikt speciella. Men vi har inget inplanerat så får se vad kvällen har att erbjuda!
 
Dagens humör: Allmänt taggat på livet, lycklig, fjärilar i magen, ett smile på ansiktet, mycket glad dvs.
 

Min bajsballe

 
Hej kåmpisar! Har håltimme just nu och sitter med min bajsballe kompis. Vi ska snart spela lite Deer Hunting på min dator efterom att vi inte får äta först än om typ 40 minuter. Så JÄKLA hungring.  Vi sitter för övrigt och pratar om att vi har en fetisch på havet. Älskar verkligen allt med havet. Japp helt normalt. Om 1 1/2 timme så har vi biologi, sen slutar jag! 4 börjar jag jobba men fick lön idag så känns mycket roligare att åka och jobba nu när man vet vilken summa man tjänar ihop. Känner mig rik, hehe. 
 
Dagens humör: Glad, trött, seg, allmänt konstig
 

Ego time

 
Hej gosfisar! Är helt slut efter en idrottslektion och sedan ett benpass på gymmet. Så när jag kom hem tog jag mig tiden att duscha länge och massera in balsam i hela håret, skrubba kroppen, raka mig och sedan BUS:ade jag mig med min favorit från Dove. Himla bra! Sedan har jag nu suttit och raderat över tusen bilder från datorn som var helt onödiga att ha kvar. 
 
Nu ligger jag i pappas säng och ska snart läsa lite bloggar och sedan ska jag kolla på Bones! Dagens humör: GLAD eftersom att jag har kommit igång med träningen. GLAD för jag får löning snart. GLAD för att Marcus är bäst. Jag är bara väldigt glad just nu! Himla skönt men som alltid så kommer en riktig härdsmältning snart. Men sånt är okej. Det är okej att inte vara okej ♥