Ingen uppdatering igår

Förlåt för att jag inte bloggade någonting igår. Jag har ingen tid att blogga innan jag åker till skolan, och när jag kom hem var jag fat i min bok (läste trean, har dock läst ut den nu). Det är för bra, men shit så sorglig, började nästan grina på bussen.

Iallafall... Igår red jag ju oxå, jag red Adette. Super fin ponny verkligen! Dock fottade ingen och jag har ingen gamal bild på henne och mig. Hon var seg som vanligt, men sedan blev hon faktiskt positiv och ville börja trava innan när vi gjorde travövergångar på långsidorna. Hon var riktigt trevlig och mjuk i munnen :)

Idag har jag ju vart i skolan. Det enda jag typ gjorde var att läsa i min bok, inte så bra kanske. När jag kom hem började jag på 4:an och sedan har jag läst tills nu. Kalla mig tönt om ni vill...

Jag är jätte trött och känner mig lite risig. Det går nog över hoppas jag. Nu pratar jag med Anna och ska faktiskt fixa lite. Jag vill fortsätta läsa, men jag måste typ få tankarna på annat för en stund... Haha, jaja vilket otroligt tråkigt inlägg! Nu ska jag sluta att skriva innan... aa.. Skriver kanske senare om jag har tid och lust!

Bästa boken

Förlåt att jag inte har skrivit ett inlägg idag innan det här men jag jag ju vart i skolan och sen jag kom hem har jag legat och sträcktläst i nog världens bästa bok, Vampire Academy. Nu har jag läst ut 2:an och den är så otroligt bra! Längtar tills jag får 3:an av Alice imorrn!

Iallafall, min dag har vart rätt så seg, men jag har tagit mig igenom den rätt okej. Är rätt skönt att jag inte har något stall idag, eftersom att jag egentligen är i stallet på måndagar. Då kan jag faktiskt koppla av en aning. Jag ska väl inte göra så mycket mer idag. Ska ta en lång dusch sen och sedan kanske lägga mig och läsa i min sagan om ringen bok. Har läst mer än hälften i 2:an men har inte läst klart. Haha, värsta läsaren jag har blivit, men det är faktiskt skönt att få koppla av lite och läsa en bra bok!


Bästa boken!

Ridsugen!

Jag är så himlans ridsugen, det är helt sjukt! Jag antar väl att det känns tomt nu när jag har ridit varje dag i två veckor och nu rider jag bara 3 gånger. Iallfall så har jag tagit mig ur min svacka jag var inne i och det känns jätte skönt! Jag hoppas att jag inte kommer in i en svacka på länge, usch det är så jobbigt.

Imorron är det ju skola och imorgon måste jag till Farsta och köpa min min svarta tröja och sen var det något mer, men jag kommer inte ihåg! Och sedan måste jag till Hööks eller Lyckås och köpa sporrar för mina har kommit bort, suck. Aja, mina förra var på tjocka så dom gick inte att böja efter stövlarna så jag ska köpa något tunnare och sedan läder remmar. Och så mina Roeckl handskar. Det kommer bli mina köp för januari pengen!

Nu ska jag nog gå och hämta mig lite té!