Lördagsgodis

Lördagen avslutas med goda räkor, baguetter och gott att dricka. Himla trevligt eftersom jag älskar skaldjur. Allt detta framför en bra film på tv:n. En typisk Emma-kväll om jag får säga det själv.
 
Ville bara kika in och önska er en fortsatt trevlig helg.
 
Love,
2

Make Up Store

 
// 1. MUS Microshadow #Old Lace // 2. MUS Microshadow #Xocoatl // MUS Microshadow #Velvet // MUS Blush #Lust //
 
Bunkrade upp mig med produkter från Make Up Store idag eftersom det var sista dagen de hade lite erbjudanden. Två för en på alla ögonskuggor, gissa hur glad jag och min syster vart? Vi stod och testade ögonskugga efter ögonskugga, säkert i 30 minuter stod vi där och provade oss fram. Tillslut hittade vi tre stycken var som vi köpte. Helt klart värt det. Den ljusa (Old Lace) köpte jag för att shadea ut ögonskuggor med så att övergången blir mjuk. En rouge fick också följa med hem också eftersom jag inte hade någon. Den påminner om NARS populära rouge "Orgasm", med lite guld-shimmer i. Den blir fin nu till våren.
1

Favorite Beauty Essentials

// MAC Prep + Prime Fix+ // Isadora Nude Sensation #10 // Isadora Nail & Cuticle Oil // Elvital Hair Oil //
 
Mina favorit produkter just nu ser ni ovan. MAC Facemist gör att sminket sitter hela dagen, Isadoras nya foundation är en grym vardagsfoundation som täcker i princip allt, nagelolja för mina trasiga nagelband och hårolja som inte gör mitt hår lika frissigt. Dessa produkter använder jag dagligen!

Godmorgon! Idag känner jag mig så utvilad, så himla skönt. Jag sover så bra på nätterna nu vilket gör att jag känner mig mycket gladare. Vad händer idag då? Strax ska jag iväg till jobbet och sedan ska jag in till stan med min lillasyster. Det ska bli så mysigt eftersom vi sällan hinner göra något sånt tillsammans. Bra lördag helt enkelt.
 
Love,
3