Helt färdigt!

Nu har jag äntligen fått tiden att göra klart hela rummet. Såhär blev slutresultatet:

Romantiska spetsgardiner är himla fint. Jag älskar det. 
 

Mitt fina sminkbord som får gömma sig bakom garderoben. Tänkte ta bort det först, men det är skönt att ha ett ställe där man kan sitta ned och göra sig i ordning!

Såhär blev garderoben. 150 cm bred och ända upp till taket. Velade mellan att ha 3 spegeldörrar eller 2 dubbelspegeldörrar och en vit. Men tillslut blev det tre stycket. Mycket putsande blir det...
 

Den ena garderoben som är "dubbel" är 100 cm bred. Där har jag hängades kläder, en byxhängare, 3 lådor, en smyckeslåda och en hylla för väskor och mina hattar!


Den andra garderoben som är 50 cm bred har jag hyllor och lådor. Där förvarar jag stallkläder, Marcus kläder, mina linnen, mjukiskläder, stickade tröjor som inte fick plats i tröjlådan, träningskläder och mina gosedjur haha! Funderar dock på att köpa en till hylla så att jag får lite mindre fack.

Och så min fina klädställning där jag hänger alla möjliga kläder på. Nu är det mest vita och svarta kläder som hänger där!
 
Så, vad tycker ni? ♥
1

Simple marble

Simple
 
 
Älskar tröjan i marmor mönster matchat svarta bootcut från H&M och en beige trenchcoat. Har fått någon fling för dessa kappor igen. Detta tillsammans med fransväska, Isabel Marant sneakers och ett par goa Ray-Bans, och du är redo för en shoppingdag i stan!

PAUS

Här har jag spenderat en liten del av lovet på. Det näst mysigaste stället på jorden. 
 
Jag behövde en paus nu när jag väl kunde ta mig en ordentlig en. Så jag, min prins och min lillasyster åkte upp till Värmland på onsdag morgon och åkte hem igen torsdag. Det BEHÖVDES. Laddade upp med helt ny energi hos min morfar hemma hos han. Han bor avlägset från storstaden. Ute på landet med bara åkrar och skog runt om. Det var så himla skönt att bara komma ifrån ALLT. Tog med kameran så ni ska få lite bilder senare under dagen.
 
Nu är jag i alla fall hemma igen! Jobbade till och med igår. Så nu är man tillbaka från sin omladdning. Idag har jag rätt mycket att stå i så lika bra att börja. Först ska jag åka och träna. Har inte tränat sedan måndags vilket känns tråkigt. Därefter så ska jag plugga till det enorma prov jag har i Kriminalteknik på tisdag efter lovet... 6 kapitel alltså. Jag ska läsa i min svenska bok och skriva klart mitt träningsprogram jag har på idrotten. Så har ändå rätt mycket studier att ta tag i idag... Känns tråkigt. Ikväll blir det att städa mitt rum hemma hos mamma eftersom hon får gäster på lördag och vill att det ska vara rent och fint då. Och självklart ska jag hinna uppdatera här på bloggen också!