photoshoot in school

Gina Tricot ♥ Shoes

 
Har ni sett att Gina Tricot har lanserat en sko collection? Okej, självklart har ni väl det. Iallafall, vad tycker ni om dom? Själv tycker jag att de flesta är snygga, vissa är mindre snygga. Mina absoluta favoriter som jag verkligen skulle vilja ha är de längst till höger på bilden ovanför. Dom är ju så jäkla balla! Önskar bara att jag kunde beställa hem dom precis nu. Åh vad jag vill ha dom! 

Hej mina hjärtan!

 
Just nu sitter jag och dricker mitt lilla te som är så fruktansvärt gott. Snart är det väl dags att sätta igång och plugga lite kemi då jag har kami prov på onsdag. Min pojkvän kommer förbi sen och troligtvis Malin och då åker vi till cafét som jag och Malin jobbar på och så ska vi fika lite, super mysigt!

Och som ni alla som läser min blogg vet, så har bloggandet legat nere hela förra veckan då jag inte mådde särskilt bra, trodde jag höll på att bli sjuk, men klarade mig precis. Jag tävlade förra helgen och det gick kanon! Placerade mig tvåa på lördagen och vann på söndagen, kunde ju inte bli bättre!