Shopping

Hola alla bloggläsare! Nu är jag hemma från en liten shoppingdag. Vi åkte direkt imorse så jag hann inte blogga då.

Först bar det av till Kungens kurva för Frida skulle köpa nya ridbyxor och jag skulle byta ett par som hade gått sönder första gången jag hoppade upp. I affären vad det en annan som också hade köpt samma ridbyxor som jag och även hennes hade gått sönder. Så jag bytte till ett annat par svarta som var grymt sköna, dock var dom lite dyrare. Sedan så åkte vi och skulle kolla på en ny bil till mamma, men inga affärer var öppna.

Sedan bar det av till Farsta och jag och Frida gick själva. Frida fick visa saker hon önskade sig i födelsedagspresent. Själv hittade jag ljuvliga saker som bara ska finnas i min garderob. Jag tänkte köpa en grymt fin skinnjacka, men jag kom på att pengarna från ridbyxorna hade inte gått in så jag la undan tills imorgon. Jag kan lägga upp bild på den när den är min. Sedan hittade jag självklart massa andra prylar.

3

Rosenknoppen ♥

jag saknar fina lilla ponnyn på ridskolan.
drömde om henne inatt, och snart. snart så kommer jag och hälsar på dig innan ridskolan börjar!
längtar efter att få sitta på din rygg igen
'
mitt hjärta ♥

Home sweeeeet home

Nu är jag hemma ifrån landet! Vilket betyder att nu kommer jag blogga som vanligt igen! :D

Jag har haft flera underbara veckor och massor av bilder som kommer upp här! Ridlägret på skogslotten v. 28 var helt galet underbart, saknar verkligen! Jag hade en D-ponny som heter Fame. Vi klickade inte jätte bra ibörjan men i dressyren sen blev hon riktigt trevlig och jag började hitta knapparna. I hoppningen gick de lite sämre, åkte i backen 6 gånger. 5 gånger på en lektion. Sedan så red jag en privat ponny som heter Faxen ♥ Vi klickade direkt och jag vart helt kär i honom. Jag ville så gärna rida han igen efter hästbytar lektionen och det fick jag! Han hade vart fjantig och skenat runt och så, så då bad min ridlärare mig att hoppa upp på honom och rida han i en halvtimme, snacka om att jag vart helt överlycklig! Sedan fick jag byta ponny i hoppningen till hopptävlingen eftersom att jag inte ville hoppa Fame, och gissa vem jag fick då, jo Faxen! Lyckan var på max! Jag var livrädd innan jag skulle hoppa, men Faxen var så snäll så rädslan gick över. Sedan fick jag hämta hem världens bästa ponny Blondie. Jag började nästan böla, jag var så himla glad!

Jag åkte ut till landet och hade det underbart! Matilda följe med i 2 dagar och det var mysigt!

Nu är jag iallafall hemma och imorgon ska jag åka och shoppa med mor min och syster! :)