All black


// Byxor HÄR // Skor HÄR // Tröja HÄR // Klocka HÄR // Halsband HÄR // Väska HÄR //

Mina största cravings just nu? Väskan från Givenchy är allra högst upp på den listan. Want it so bad! Under kommer stickade byxor, en svart polotröja, Acnes Loma boots, två olika Love Tag halsband och en silvrig klocka. Enkelt och stilrent.

New Years outfit

// Jumpsuit H&M //

Last page of 2014

Sneak peek på vad jag ska ha på mig på kvällens nyårsfirande.
 
Gott nytt år mina fantastiska läsare! Kanske lite tidigt och säga nu men vet inte om jag får något annat tillfälle att önska er det. Jag har blandade känslor över att 2014 redan är över eftersom detta år har vart en ren karusell av känslor och händelser. Jag har hunnit ta studenten! Hur stort som helst. Jag har haft en helt underbar sommar och en tuff höst. Men innerst inne tycker jag nog det ska bli spännande med ett nytt år.
 
Några nyårslöften då? Jo, tre stycken faktiskt. Under 2015 ska jag: Bli mer ekonomisk och sluta fuska med mitt sparande, sluta handla kläder för att de är nedsatta i pris eller liknande och fokusera på att få en sammanhängade garderob av baskläder. Och så det klassiska nyårslöftet: komma igång med träningen! Jag tycker om att träna men behöver någon slags nystart på det hela. Har ni några nyårslöften? 
 
Kvällens planer? Först väntar en middag med några tjejkompisar. Efter det blir det att fira in det nya året med en hejdundrande fest! Can´t wait!
 
Och till sist vill jag önska er en fantastisk kväll och tacka alla som jag fått dela 2014 med. ♥
Xx
1