Söndags ångest

Ligger och har lite söndags ångest. Är troligtvis inne i någon stress-drama eller liknande, så fick världens migrän så kunde inte tävla. Har spänningar i axlarna och är sjukt trött. Jag saknar Marcus. Jag har svenska grammatik prov på onsdag, kan ingenting. Aja imorgon ska jag träffa Malin och vi hittar säkert på något roligt. På tisdag så ska jag vara med Marcus, då har vi vart tillsammans i en månad hihi. Han sover här till onsdag. Och sen har jag inte så mycket annat inbokat.

Hej.

Ligger i sängen och har precis vaknat. Ska strax gå ner och käka lite frulle. Sedan åker jag som sagt till stallet vid 11 tiden och rider kl. 12. Hoppas verkligen att jag får Rosenknoppen. Var så länge sen jag red henne, min älskade lilla ponny. Sen ska jag tävla henne och det ska bli så kul! Hoppas att det går bra men det gör det nog, hon är ju bästa ponnyn <3

Okej, mycket gulligull.. Haha iallafall sen efter tävlingen åker jag hem och fixar mig sen åker jag till Marcus! Det här blir nog en riktigt bra dag!

Tävling imorgon

Hej på er. Var i skolan 9-15.15 och sedan gick jag hem med Marcus en stund, och sedan åkte han och jag saknar han redan.

Imorgon så ska jag rida kl. 12 och sedan så ska jag tävla med världens finaste ponny, Rosenknoppen <3
Efter så åker jag hem och sen direkt till Marcus o sover där. Så lär ju inte blogga något imorgon då.

Haha och detta inlägg gjorde jag endast för HGs skull, skrutten. Hon hälsar att jag är bäst iallafall! Hehe