3 timmar kvar!!

Sitter på tåget påväg till arlanda. Klockan 17.00 landar Marcus plan. Åh, det är helt ofattbart att jag räknat ner timmar nu än dagar! Ikväll slipper jag sova ensam, det känns helt otroligt och det känns som om jag inte har smält det än. Det känns helt overkligt och åh, lyckan är obeskrivlig!

Färgpalett

6 dagar kvar! Hej på er! Just nu sitter jag i bilen på väg till ett litet shopping centrum. Ska försöka hitta en fin piké och sen en pennvässare till min ögonbryns penna. När jag kommer hem sen igen så ska jag hjälpa mamma och Pelle att göra iordning sjöboden. Det ska målas vitt och möbleras om och sånt! Kommer bli så fint! Imorgon ska jag ut och springa också, ska faktiskt bli skönt och jag hoppas att det går lika bra som det gjorde igår!

One week

Hej på er! Måste bara säga att om en vecka kommer min prins hem! Känns helt ofattbart! Åh längtar! För övrigt är jag väldigt ridsugen, och som tur är så börjar ridningen snart, är så taggad! :D Imorse sprang jag 6 km så nu känner jag mig väldigt duktig! Duschade och gjorde mig fräsch, stekte lite i solen och sen började det spöregna. Ska nog träffa lite kompisar snart! Ha en bra dag! (och om hela texten sitter ihop nu så är set blogg.se's fel, för jag gör faktiskt styckindelningar, haha!