New

Order from Nelly.comÄntligen kom mina två paket från Nelly! Som jag väntat att få testa både skorna och jumpsuiten för att se så de passar inför min och älsklingens resa till Kos. Och båda satt hur fint som helst. Skorna är sååå sköna så de kommer jag definitivt kunna dansa i hela natten lång. Jumpsuiten kommer jag nog matcha med mina snörade klackar och snygga guldsmycken. Så snyggt! Nu räknar jag bara ner dagarna från det att jag åker. Längtar!
 
1

Down to earth

 
// Trenchcoat H&M // Top NLT Trend // Skirt Ginatricot // Heels ZARA //
 
Jag är ledsen att detta inlägg inte kommit upp tidigare. I veckan har jag nämligen mått himla dåligt då jag haft så ont i min mun med blåsor och inflammerat tandkött. Så jag har inte vart in the mood om man säger så. Men nu känner jag mig "frisk" så nu blir det som vanligt här på bloggen igen. By the way, jag älskar den här outfiten. Perfekt för soliga sommarkvällar. Idag ska jag sola, hämta ut paket och sedan ska jag till Grönalund med jobbet, ska bli så kul! Det var ju typ hundra år sedan jag var där. Blir som ett barn bland alla karuseller, haha!
 
Ha en bra söndag! ♥
4

Linen trenchcoat

 
Här får ni en liten sneak peek idag igen, mest för att jag vill visa er bild på min älskade trenchcoat som jag bokstavligen lever i. Tunn, snygg och ja, helt perfekt. Det är faktiskt en av få trenchcoats som jag tycker är snygg att ha både öppen och stängd. Annars föredrar jag de som är uppknäppta. Dessutom passar den ju till allting. 
Fler bilder får ni ikväll ellet imorgon!