Dagens workout!

Hej på er! Har kommit igång med träningen ordentligt nu vilket jag tycker är så skönt och jag tycker det är roligt faktiskt!

Idag drog jag på mig träningskläderna för en löp runda, fast det tog emot något otroligt mycket pga. spöregn! Men jag pallade mig iväg.

Började värma upp med lugn joggning i 5 minuter, sedan ökade jag lite och sprang med stadigt tempo i 30 minuter. Och efter det så gick jag resten av vägen hem.

Vädret var ju otroligt irriterande och man kunde inte titta upp för då stack regnet en i ögonen som nålar, armar och knän var iskalla. Men nu är jag så stolt över mig själv!

Imorgon ska jag iallafall till gymmet på min sovmorgon och gymma lite. Måste dock bli bättre på att pusha mig själv i gymmet.. Haha är lite för bekväm än så länge ;)

Fredag eftermiddag

 
Hej på er! Idag har det vart en halv seg fredag då jag har vart trött, sur, arg, hungrig och lite allt möjligt. Men hur som helst gick jag hem direkt efter skolan, somnade i soffan. Käkade lite middag och sedan dess har jag jobbat på min svenska essä.
 
Jag har faktiskt vart väldigt duktig den här veckan! Har sprungit hittils 2 gånger, ska springa imorgon bitti, och sedan har jag gymmat på skolans gym en gång och har tränat funktionell träning på idtrotten, så fy fasen vilken träningsvärk jag har haft i kroppen den här veckan! Speciellt i benen och rumpan haha!

Idag är jag rutig

 
Godmorgon på er! Ska snart gå ner för att äta lite frukost innan jag går till skolan, men tänkte slänga upp ett litet inlägg först.
 
Schemat för idag ser väl ut som så att jag går i skolan till fyra tiden. Ska gymma på min håltimme också, hurtg som man är. När jag kommer hem ska jag plugga lite, äta middag och sen åker jag till stallet och ska rida ett pass. Lär somna direkt när jag kommer hem haha, men ska försöka att blogga minst ett inlägg till idag!