Good night

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är galet trött så det är väl lika bra att sova lite. Sovgott, vi hörs imorgon!


finaste ponnyn

Ny människa

Har tagit ett långt och härligt bad, rakat benen, läst sofi's mode, gjort en grundlig rengörning av mitt ansikte, ansiktmask och slutresultatet är att hela kroppen är len som en bäbis rumpa!  Ska strax lägga mig i sängen och få mig en rejäl sömn så att jag är pigg och fräsh imorgon!

Juste, imorgon ska jag faktiskt gymma med min kära vän Astrid i skolans gym för första gången, spännande att se hur det går! Vi ska börja spinna och sedan träna med maskinerna. Så jag måste upp tidigare för jag ska bege mig hem till mamma och hämta träningssaker! Det ska bli skönt att kunna gymma nu i skolan på håltimmarna! Jag och Astrid planerar att träna 3 gånger i veckan, så jag kommer bli slimmad som en... ja någonting.

Iallafall, märker ni att bloggningen börjar komma igång igen? ;)


1

Matematik läxa, klart!

Nu är jag klar med matte läxan, så jäkla skönt! Och så har jag börjat på mitt argumenterande tal så jag är iallafall nöjd! Jag är så trött, jag är helt säker på att jag kan somna stående. Ska faktiskt ta ett varmt bad med ansiksmask och ta hand om mig själv!

Imorgon slutar jag kl. 11.15 så jag kommer hem tidigare. Ska verkligen försöka att ta lite nya bilder, men det ka jag nog göra imorgon! Jag känner att jag säger det hela tiden, men jag måste bara komma till skott och göra det!