New

New In- Girlfriend Jeans

// Nya Girlfriend Jeans HÄR //
 
Investerade i ett par ljusblåa, välsittande jeans idag eftersom jag har märkt att smalare jeans fattas i min garderob. Jag gillar girlfriendmodellen eftersom de inte är lika oversized som boyfriendjeans samt att de är lite högre i midjan, och så är de otroligt sköna. De här vill jag matcha med min stora lila tröja som jag köpte för några dagar sedan. Tror de gör sig fina tillsammans!
2

Wishlist #9

// 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR //
 
 Det här hittar ni på min önskelista just nu. Ett par nya sneakers är väldigt behövligt då mina har gått sönder. Nästa par blir ett par Adidas Superstar eller Adidas Stan Smith. Annars är jag på jakt efter: blåa bootcut jeans, en beige trench, en oversized bomberjacka, en svart axelremsväska, Jane Koenig halsband och annat smått och gott som gärna får fylla ut garderoben.
1

DIY- Golden Necklace

 
Jag har ju länge velat ha ett Jane Koenig halsband men de är så dyra, så gjorde en egen lösning på det så länge. Köpte plattorna, halskedjan och siffrorna som man stansar från Panduro. Är helt okej nöjd, det får agera stand in tills jag blir en lycklig ägare till ett Jane Koenig halsband.
1