Flower gurl


// White set NLY Trend // Heels NLY Shoes // Jewellery H&M //

Hur gullig är inte min mamma och pojkvän som hjälpte mig att fixa en fin fotomiljö igår när jag ville ta kort på mitt fina sett? Mamma ställde fram blommor och älsklingen tog så fina bilder. Är så tacksam för att ha så underbara människor i mitt liv. Och kan vi bara ta ett moment och beundra det här fina settet? Är verkligen glad att jag fick tummen ur och beställa det. Känner mig som en midsommarflicka i det haha. Något som fattas till dem nu är ett par nudefärgade klackar som jag verkligen har problem med att hitta. Om ni har några tips på fina nudefärgade klackar får ni mer än gärna dela med er utav dem tipsen!
 
4
Stephanie

jätte fint sötnos!

Svar: Tack! :*
Emma´s Closet

Ida

Verkligen superfina bilder!

Svar: Tack! :)
Emma´s Closet

Emilia

Tänkte bara höra med dig, du använder väl Nikon D3200?

När du fotar dina outfit bilder använder du det objektivet man fick till eller de du köpte extra? Och gör du något speciellt för blogg.se inte ska försämra kvalitén på bilden när man lägger upp de?

Svar: Jag fotar med en canon EOS 700d och ett tillköpt objektiv (canon 50 mm f/1,8) :) jag gör om bilden till den storlek jag laddar upp bilden i här på blogg.se, alltså 1000 px och sedan väljer jag "spara för webb(en)" istället för typ "spara" eller "spara som" :)
Emma´s Closet

Martina

Verkligen superfint!
Älskade verkligen dessa kläder <3

Kram Martina

Svar: Åh tack snälla! Ha en underbar sommar <3 Kram!
Emma´s Closet